dimarts, 10 de juny del 2014

FEINA D'ESTIU per a tots el alumnes de 1r ESO CATALÀ PIM

Feina obligatòria per als alumnes suspesos i optativa els als qui van aprovar (si presenteu els resums, tindreu 1 punt més al primer trimestre de segon).

Lectura en veu alta d'alguns fragments de la novel·la de ciència ficció de Manuel de Pedrolo: Mecanoscrit de segon origen. I després mirarem els capítols de la sèrie que van fer a TV3.

Enllaç al capítol primer: aquí. Capítol segon: aquí. Capítol tercer: aquí. Capítol quart: aquí. Capítol cinquè: aquí. I capítol sisè: aquí.

Durant els dos mesos d'estiu, torneu a mirar els capítols del Mecanoscrit que van fer a TV3 i escriviu en una llibreta l'argument, és a dir, tot el que passa a cadascun dels capítols explicat amb les vostres paraules. Feu frases curtes, separades per punts. Al final, feu-ne una valoració global i escriviu quines escenes us han agradat més i per què.


  • Feina per presentar el dia de l'examen: dimarts 2 de setembre, de 10 a 11 h.
  • L'examen constarà d'una redacció (fer una descripció) i uns exercicis del llibre de text: ordenar alfabèticament (pàg. 7), separar síl·labes (pàg. 22), accentuar (pàg 76) i conjugar algun verb (pàg. 129).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada